Hanne Moen

By myself. Digital tegning

By myself

Denne digitale tegningen symboliserer den plassen inne i meg selv, som er bare min, som ingen andre kan komme til. I en verden hvor vi nå er nødt til å holde avstand og være alene, er det ens eget valg om man kan være sin egen venn. Ta deg tid til å bli bedre kjent med deg selv, vær din egen venn, og vær god mot deg selv. Du trenger det. 

Emotions. Maleri

Emotions

Med dette maleriet ønsket jeg å sette ord på egne følelser, samt å kaste lys på hva sosiale mediers krav om skjønnhet kan gjøre med en person.Jeg ønsket at dette bildet kunne resonere med seeren, uansett hvem de er. Kanskje det er en modell som føler seg ignorert, eller en ”liten grå mus” som føler seg bra akkurat som de er.Det er opp til beundreren å se hva de ønsker, og det synes jeg er bildets sanne historie. 

Quiet place. Digital tegning

Quiet place

Denne digitale tegningen viser Anna og Ciaran i en stille stund, i en ellers hektisk hverdag. Heksen Anna og læregutten Ciaran er karakterer fra en tegneserie jeg arbeider med, som jeg ønsker å kunne komme ut med snart. Tittelen blir «Det blotte Øyet».

hannmoen@frisurf.no

Instagram: @hanne_moen_art