Laura Al- Juburn: Disse tider

Laura Al- Juburn åpner utstilling der hun viser grafiske koldnålsarbeider. Velkommen!

Fredag : Vernissage starter kl 19.00
Lørdag : 13:00 – 16:00
Søndag : 13:00 – 16:00

Velkommen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laura forteller selv om utstillingen:

Når det kommer til mine selvportretter liker jeg å vise personlighet og ikke bare hvordan jeg ser ut som. Hvert selvportrett viser en unik side av meg selv. 

«Diva» som er meg med solbriller og håndkle på hodet representerer meg når jeg er alene og har «me time»

«Mini me» er meg sammen men en liten versjon av meg selv som representerer mitt alter ego. Jeg er en person som har mange ideer, men selv om noen av dem er gode så er mange av dem dårlige og mini me er hvor alle mine dårlige ideer kommer fra. Derfor har hun fått et rampete selvportrett som minner om mr. Evil.

«Mood» er meg som ligger på bakken, men det er ingen bakke i bildet så det ligner litt at jeg svever. Dette er en metafor for når øynene er åpne, men du ser ikke hva som er foran deg, når ørene virker men du hører ikke, når du er sulten men du har ikke lyst på noe. Derfor ligger jeg på bakken uten noen bakke under meg, fordi noen ganger kan man ikke beskrive hva man føler med ord. 

«Peaceperspektive» meg som viser peace tegn med hendene. Jeg var på en tur på stranden med en veninne og vi hadde en liten artig photoshoot og mens jeg satt på toppen av en stein tok hunn dette bildet. Jeg liktenperspektivet o bildet fra langt under meg, liksom. Så dette representerer den siden av meg som bare mine nærmeste venner har sett. 

«Trippel jenta» er venninnen som ble med meg på stranden. Hun får tre personligheter i ett bildet, fordi… hun fortjener det.