Linn-Jorun E. Rolness- ESTETIKK I UTVIKLING, August Northug – JERNBURET

Linn-Jorun E. Rolness og August Northug er 2. års studenter med fordypning maleri ved Einar Granum Kunstfagskole. De åpner utstilling sammen på galleri Vekta.

Vernissage fredag 13. april kl. 18.00

Åpent lørdag 14. og søndag 15. april 12:00 -15:00.

Velkommen!

 

Linn-Jorun E. Rolness- ESTETIKK I UTVIKLING

Linn-Jorun E. Rolness, f. 1975, arbeider med rene flater, en begrenset palett med tertiærfarger, rette linjer og bruk ulike valører søker hun å skape et minimalistisk og abstrakt utrykk i sine malerier. I utstillingen presenterer hun diverse arbeider hvor tematikken handler om utviklingen av Oslo by, primært området rundt Bjørvika og Sørenga, samt videoarbeider med fokus på endringer i tid og det å hente frem minner og glemte epoker.

August Northug – JERNBURET

August Northug, f. 1994, eksperimenterer med bruk av geometri og varierte teknikker og ønsker å utforske forholdet mellom rasjonalitet og tilgjengelighet. Verkene preges av en grafisk fremgangsmåte og forsøker å tematisere det som naturlig ekskluderes i en rasjonell modell. Bildene tar for seg elementer som kunstnerens plass i egen prosess og hvordan metode kan betraktes konseptuelt. I tillegg til maleri vil det presenteres skulptur med vekt på de samme utfordringene og hvordan man bearbeider objekter fra virkeligheten.